Bogens mange billeder

Vi vil lave en spændende og flot bog, hvor billederne også er en del af oplevelsen. Det betyder mange billeder, der skal laves og samles ind.

Billeder på bagsiden, forsiden og ikke mindst inde i bogen. Vores bog om baby-led weaning skal ikke bare være et opslagsværk. Det skal være en lækker livsstilsbog, som du nyder at læse i og finde frem igen. Måske også vil vise til vennepar, der udviser interesse for BLW? Eller købe som barsels- eller dåbsgave?

Vi har allerede fået taget bagsidefoto; det man også kalder forfatterportrættet. Det er et billede af os selv og vores børn. 3 børn der alle er vokset op med BLW og på billedet får lov at sidde og lege med maden i dens helt rå form: blandt andet æbler, græskar og løg. Indrømmet: Det er også frugt og grønt, der giver billedet nogle pæne farver.

De professionelle fotos
Til oktober skal vi have endnu en professionel fotoseance: En BLW-middag.
6 børn på cirka 7-10 måneder skal sidde omkring et opdækket bord og spise selv. Der skal være billeder af børnene der spiser, deres hænder og munde, maden og pletter på den hvide dug. Både nærbilleder og totaler.

Billederne skal bruges til forsiden, men også flere steder i bogen, hvor de skal have lov til at fylde halve og hele sider og give læserne en visuel god oplevelse og skabe ro. Fotografen er booket, vi leder efter en lokalitet og skal have styr på menu, børn og rekvisitter. Så der er stadig lidt at se til.

Jeres egne  billeder
Siden midten af september er vi på Facebook blevet overvældet af fantastiske billeder af den ene glade selvspisende baby efter den anden. Vi har fået tæt på 100 billeder, som forældre velvilligt har delt med os, og som vi nu vil se igennem. Vi vil vælge mellem 20 og 30 ud, og sende dem til vores grafiker.

Et lille udvalg af de billeder vi har fået via Facebook

Et lille udvalg af de billeder vi har fået via Facebook

Billederne skal i bogen sættes i en ramme og farverne bliver en lille smule ”matte”. De vil nemlig blive præsenteret som de velkendte polaroid-billeder. Under hvert billede vil læseren kunne se barnets navn, alder og hvad han/hun spiser.

Målet med de her billeder er, at give bogen et levende og personligt udtryk. Og at vise, at børn faktisk spiser selv derhjemme – og ikke kun i en perfekt arrangeret verden, som vi har sat op. Derudover vil alle de forskellige billeder også inspirere læserne til forskellige fødevarer, de kan give deres egne BLW-børn.

 

Share

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *